VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER

Nedenstående vilkår og betingelser gælder ved tilmelding og køb af startnummer til Mangfoldighedsløbet 2020 arrangeret af Himmerland Golf & Spa Resort, i samarbejde med First Hotels, Aalborg til velgørenhed til foreningen LGBT+ Nordjylland.

 

ARRANGØR
Himmerland Golf & Spa Resort
Lars Larsens Vej 1
9630 Farsø
info@mfl2020.dk
+45 50702748

 

VED KØB AF STARTNUMMER, HANDLER DU MED

Ved køb af startnummer – (billet) handler man med Place2book ApS online billetsystem, som arrangør har indgået en aftale med om salg af billetter til mangfoldighedsløbet 2020. Læs mere om Place2books betingelser og vilkår her.

 

BILLETSYSTEM

Place2Book ApS
CVR; 28888880
Herlev Hovedgade 15B
DK-2730 Herlev
Tlf. +45 70 23 25 50
E-mail: info@place2book.com

 

DELTAGERBETINGELSER

PERSONDATA OG FORTROLIGHED

Et startnummer er personligt, og det påhviler deltager at være registreret med korrekte personlige oplysninger. Uautoriseret brug af et startnummer kan og vil føre til diskvalifikation. Overdragelse af et startnummer er muligt; Læs nærmere under ‘overdragelse’.

Himmerland Golf Spa og Resort forbeholder sig ret til at vise deltagers navn og fødselsår på startnumre, deltager- og resultatlister. Personlige oplysninger, der afgives i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Mangfoldighedsløbet, opbevares af arrangøren og videregives eller sælges aldrig til tredjepart, udover ovenfor nævnte offentliggørelse eller i forbindelse med anonymiseret statistik. E-mail anvendes til at sende nødvendig løbsinformation til deltagere, og deltageren har ikke mulighed at afmelde sig informationsmails, da disse er nødvendige for at sikre, at eventet kan afvikles problemfrit.

BRUG AF MEDIEMATERIALE

Fotos, filmoptagelser, interviews og lignende mediemateriale, hvori deltagere optræder i forbindelse med Mangfoldighedsløbet, kan efterfølgende frit benyttes af arrangør, sponsorer og partnere, herunder også til markedsføringsformål.

Alle fotos, som arrangør benytter såvel online som på trykt materiale, herunder på hjemmesider, Facebook, Instagram og Twitter, er underlagt ophavsret og må på ingen måde anvendes med markedsførings- eller kommercielt formål uden aftale. De officielle pressefotos, som stilles til rådighed i mediepakken, må anvendes frit i forbindelse med omtale af Himmerlands Golf & Spa Resorts løb. For tilladelse til brug af fotos, kontakt venligst løbsarrangøren.

 

STARTNUMMER, TIDSCHIP OG T-SHIRT

Startnummer, tidschip og T-shirt kan afhentes inden løbsdagen på:

First Hotel Aalborg
Rendsburggade 5
9000 Aalborg

i receptionen. Du skal fremvise din bekræftelse ved afhentning, som du har modtaget pr. mail. Du kan afhente startnummer, tidschip og T-shirt i perioden fra den 14. juni til den 19. juni. Alle dage mellem kl. 13:00 – 18:00.

Afhentning af startnummer, tidschip og T-shirt på selve løbsdagen sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af eksempelvis trafikale forhold, kø til afhentningsstedet og lignende påhviler alene deltageren.

 

SÆRLIGE FORHOLD ELLER UDSTYR

Deltager med funktionsnedsættelse af fysisk eller psykisk karakter kan deltage, og gerne med guide, hvis man har brug for det, og ved tilmelding bedes man orientere, hvilket udstyr man medbringer til løbet. Guiden behøver ikke være tilmeldt. Har man andre hensyn eller spørgsmål kan man kontakte os på info@mfl2020.dk

Det er muligt at deltage med babyjogger. Alle, der løber med babyjogger, skal udvise størst muligt hensyn og til enhver tid respektere officials instrukser, herunder eventuelle anvisninger om placering i feltet.

Andre former for køretøjer er ikke tilladt på ruten medmindre der forudgående er lavet en aftale med arrangøren. Alle, der deltager med særligt udstyr, skal udvise hensyn og til enhver tid respektere instrukser fra officials og løbsledelse.

 

TIDSGRÆNSE

Ved Mangfoldighedsløbet er der en tidsgrænse på 3 timer netto (det vil sige fra man passere startstregen). Læs mere om tidsgrænsen nedenfor.

 

Løbets officielle tidsgrænse er fastsat til:

Ved 5 km og 10 km

  • 3 timer netto

Deltagere, der efter 3 timer netto ikke har passeret 5 km, eller som ikke er i stand til at fuldføre hele distancen på under 3 timer netto, gøres opmærksom på, at løbsledelsen forbeholder sig muligheden for:

  • at påbegynde ophævelse af trafikafspærringer hvorefter Trafik- og Færdselslovens almindelige bestemmelser skal overholdes
  • at påbegynde fjernelse af ruteafmærkninger (ruteofficials kan udlevere rutekort)
  • at påbegynde lukning af målområde
  • Der kan desuden ikke garanteres tidtagning inkl. registrering af mellemtider.

 

TILMELDINGSBETINGELSER

BEKRÆFTELSE OG KONTROL AF TILMELDING

Ved tilmelding modtager man en ordrebekræftelse pr. mail. Modtager man ikke en kvittering, kan det skyldes, at den er havnet i dit spamfilter, at du har oplyst forkert e-mail ved tilmelding, eller at din tilmelding ikke er gået igennem, eller opdager man fejl og mangler ved den, bedes man kontakte kundeservice på info@mfl2020.dk

 

BETALINGSMULIGHEDER

Det er muligt at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron, Diners Club og Maestro (vær opmærksom på, at gebyrer kan variere).

 

PRODUKTANSVAR, FORTRYDELSESRET OG REFUNDERING

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har udbyderen, Himmerland Golf & Spa Resort, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

 

OVERDRAGELSE

Det er muligt at overdrage sit startnummer til anden person. Overdragelse skal ske via mail til info@mfl2020.dk, hvorved der sendes en ny bekræftelse. Overdragelsen er ikke officielt gennemført, før ny deltager modtager en gyldig bekræftelse udstedt af arrangør.

Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation, og arrangør er ikke ansvarlig for misbrug eller svindel i forbindelse overdragelse af et startnummer.

 

ANSVAR, FEJL OG MANGLER

HELBRED

Alle med et helbred der tillader det kan deltage i løbet. Er du i tvivl anbefales det, at du rådfører dig hos egen læge.

Deltagelse i løbet er som udgangspunkt ikke en hindring hvad enten man har en funktionsnedsættelse af fysisk eller psykisk karakter såfremt det er drøftet med relevant sundhedsfagligt personale.

Deltagelse er på eget ansvar. Læs mere om ansvar nedenfor.

 

ANSVAR

Deltager erklærer og acceptere ved tilmelding, at man er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives Himmerland Golf & Spa Resort. Deltagere fra 16-18 år erklærer og acceptere desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet. Er man under 16 år skal deltagelse være med forældre eller værge.

Deltager erklærer og acceptere ved tilmelding, at man er indforstået med vilkår og handelsbetingelser, og at man har læst betingelserne.

 

AFLYSNING OG FORCE MAJEURE

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som arrangører ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

 

FORBEHOLD FOR FEJL OG MANGLER

Arrangører tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online, medier, sociale medier som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.

 

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

Kundeservice – Mangfoldighedsløbet
Himmerland Golf & Spa Resort
Lars Larsens Vej 1
9630 Farsø

info@mfl2020.dk
+45 50702748

Kundeservice kan træffes
Mandag til torsdag kl. 10.00 – 17.00
Fredag kl. 12.00 – 15.00

Husk at have dit ordrenummer parat ved alle henvendelser.