FAQ

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Mangfoldighedsløbet 2020. Kan du ikke finde svar her? Så kontakt os på Info@mfl2020.dk

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan tilmelder jeg mig Mangfoldighedsløbet 2020?

Tilmelding til mangfoldighedsløbet sker online via www.mfl2020.dk, hvor man tilmelder sig gennem billetsystem Place2book ApS. Læs mere her.

Tilmelding skal ske inden fredag den 12 juni 2020 kl. 23:59.

 

Hvad skal jeg angive af oplysninger ved tilmelding?

Du skal oplyse følgende:

 • E-mailadresse
 • Fornavn og Efternavn
 • Adresse – Vej, Post nr. og By
 • Størrelse af T-shirt
 • Ved brug af køretøj fx babyjogger eller kørestol skal det angives.
 • Ved brug af guide skal til løbet skal det angives.

Bemærk at alle køretøjer IKKE er tilladt i løbet samt ved brug af guide i løbet kan man læse mere nedenfor samt i vilkår og betingelser her.

 

Modtager jeg en bekræftelse på min tilmelding?

Alle personer, der foretager en tilmelding, modtager en kvittering pr. e-mail. Modtager du ikke nogen kvittering og bekræftelse, kan det skyldes, at den er havnet i dit spam-filter, at du har oplyst forkert e-mail ved tilmelding, eller at din tilmelding ikke er gået igennem. I så fald bedes du rette henvendelse til os på Info@mfl2020.dk

 

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du tilmelder dig løbet modtager du en bekræftelse på din deltagelse i løbet. Med den får du:

 • Startnummer og tidschip
 • T-shirt
 • Vand på ruten

Læs mere om afhentning af startnummer, tidschip og T-shirt her.

 

Hvordan kan jeg betale?

Det er muligt at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron, Diners Club og Maestro (vær opmærksom på, at gebyrer kan variere).

Kan jeg fortryde mit køb?

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har arrangørerne det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Det er muligt at overdrage sit startnummer til en anden person. Læs mere nedenfor.

 

Jeg er forhindret, og vil gerne overdrage mit startnummer til en anden. Kan jeg det?

Det er muligt at overdrage sit startnummer til en anden person. Overdragelse skal ske via mail: Info@mfl2020.dk, hvorved der sendes en ny bekræftelse. Overdragelsen er ikke officielt gennemført, før den nye deltager modtager en gyldig bekræftelse udstedt af arrangør.

Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation, og arrangør er ikke ansvarlig for misbrug eller svindel i forbindelse overdragelse af et startnummer.  

Læs mere her.

 

Hvordan kan jeg rette mine deltageroplysninger efter tilmelding?

Hvis dine personlige data ændrer sig, efter du har tilmeldt dig, bedes du kontakte os på Info@mfl2020.dk. Husk at oplys ordrenummer ved enhver henvendelse.

 

Hvem kan deltage? Og kan jeg deltage med funktionsnedsættelse?

Alle med et helbred der tillader det kan deltage i løbet. Er du i tvivl anbefales det, at du rådfører dig hos egen læge.

Deltagelse i løbet er som udgangspunkt ikke en hindring hvad enten man har en funktionsnedsættelse af fysisk eller psykisk karakter såfremt det er drøftet med relevant sundhedsfagligt personale. Har du en guide med til løbet, bedes du oplyse det ved tilmelding. Der betales ikke for guidens deltagelse i løbet. Ved brug at køretøj til løbet bedes du oplyse det ved tilmelding. Har du et andet hensyn eller spørgsmål kan du kontakte os på Info@mfl2020.dk

Læs mere her.

 

Hvor og hvornår går starten til mangfoldighedsløbet 2020?

Starten går fra Karolinelund inde i Parken, Karolinelundsvej 38-40, 9000 Aalborg lørdag den 20. juni 2020 kl. 12:00. Karolinelund åbnes op kl. 10:00. Der vil være fællesopvarmning kl.11.00 inden løbet går i gang.

 

Hvordan afvikles løbet?

Starten afvikles i en samlet, rullende start. Det vil sige, at løbet startes ved startskuddet, hvorefter deltagerne krydser startstregen. For at alle får den bedst mulige start og løbsoplevelse bedes alle deltagere placere sig korrekt i startfeltet i henhold til deres forventede sluttid.

 

Hvordan er ruten markeret og sikret?

Ruten er markeret med flag samt der vil være officials på ruten. Der er ikke spærret for trafik på ruten, men gode sikrings og færdselsforhold. Påbud og henvisninger fra Hjemmeværnet og løbets officials skal følges. Overtrædelse kan medføre diskvalifikation. Der er kontrollører på ruten til overholdelse angivne rute. Afgivelser fra ruten medfører øjeblikkelig diskvalifikation. Ret til ændringer forbeholdes.

Ruten finder du her.

 

Må jeg deltage med babyjogger og andre køretøjer?

Det er muligt at deltage med babyjogger, men andre former for køretøjer er ikke tilladt på ruten. Alle, der løber med babyjogger, skal udvise størst muligt hensyn og til enhver tid respektere officials instrukser, herunder eventuelle anvisninger om placering i feltet.

Ved deltagelse med funktionsnedsættelse af fysisk eller psykisk karakter gør sig andre regler gældende. Personer med funktionsnedsættelse kan deltage på lige fod med andre løbere og gerne med en guide, hvis man har brug for det. Guiden behøver ikke være tilmeldt. Er der nogle spørgsmål hertil kontakt os på Info@mfl2020.dk

Læs mere her.

 

Må jeg medbringe dyr til løbet?

Dyr må ikke deltage i løbet.

 

Hvordan afhenter jeg mit startnummer, chip og t-shirt?

Der er 2 muligheder for afhentning af henholdsvis startnummer, chip og T-shirt.

 1. Dit startnummer, chip og T-shirt kan udleveres på løbsdagen. For at få udleveret det, skal du fremvise din bekræftelse, som du modtaget per e-mail inden løbet. Afhentning og udlevering foregår i informationsteltet i Karolinelund i start- og målområdet. Dette sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af f.eks. trafikale problemer, kø til afhentningsstedet og lign. påhviler alene deltageren. Det anbefales at du møder i god tid.
 2. Du har også mulighed for afhentning af startnummer, chip og T-shirt inden løbsdagen på First Hotel Aalborg, Rendsburggade 5, 9000 Aalborg i receptionen. Du skal fremvise din bekræftelse ved afhentning, som du har modtaget pr. mail. Du kan afhente i perioden fra den 14. juni til fredag den 19 juni. Alle dage mellem kl. 13:00 – 18:00

Læs mere her.

 

Hvordan foregår tidtagningen?

Tidtagning sker ved hjælp af en chip, som bliver udleveret sammen med startnummeret. Transponderen udsender en tracking hvert sekund. Der vil efterfølgende være mulighed for at se sin tid. Tiden starter, når deltageren krydser startfeltet og slutter når, at deltageren har placeret målstregen. Der tages udgangspunkt i data fra disse chips, for at vurdere placeringen.

 

Er der en tidsgrænse?

Ja, der er en tidsgrænse på 3 timer for både 5 km og 10 km. Kl. 12:00 – 15:00.

Læs mere her.

 

Kan jeg indlevere bagage?

Du har ikke mulighed for at indlevere bagage.

 

Hvem arrangerer mangfoldighedsløbet?

Mangfoldighedsløbet arrangeres af Himmerland Golf Spa og Resort og First Hotel Aalborg i samarbejde med Tobias Bøgeskov. Det er et velgørenhedsløb til fordel for foreningen LGBT+ Nordjylland, hvor overskuddet går til deres aktiviteter her i Aalborg og Nordjylland.

 

Hvordan kommer jeg i kontakt med arrangør?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

Kundeservice – Mangfoldighedsløbet
Himmerland Golf & Spa Resort
Lars Larsens Vej 1
9630 Farsø

Info@mfl2020.dk
+45 50702748

Kundeservice kan træffes
Mandag til torsdag kl. 10.00 – 17.00
Fredag kl. 12.00 – 15.00

Husk at have dit ordrenummer parat ved alle henvendelser.